Hinnasto

Kaikki hinnat sisältävät ALV. 24 %.
Kuvaushinnat sisältävät kuvauksen suunnittelutyön, kuvaustuokion, kuvien jälkikäsittelyn, matkakorvaukset Jyväskylän alueella sekä kuvien käyttöoikeudet. Valmiit kuvat saat itsellesi sekä tulostus- että weblaatuisina digikuvina. Raakakuvia ei luovuteta asiakkaalle.
Kuvauksen jälkeen lähetän sinulle kuvien nettigallerian, josta voit itse valita mieluisat kuvat käsiteltäväksi.

Haluaisitko paketteihin lisää kuvia? Tilaa kuvia vaikka osissa muutaman kuukauden päästä kuvauksesta. 😊 Lisäkuvat 20,00/kpl.
Maksu tapahtuu laskulla.

Lapsi- ja perhekuvausten studiokuvaukset toteutan omassa kodissani Jyväskylässä.

Lapsi- ja perhekuvaus

Miniskidi -kuvaus                                                                      99,00

Onko teillä kotona pikkunapero, joka olisi ihana saada ikuistettua kuviin mahdollisimman vaivattomasti?
Miniskidi -kuvaus sisältää noin puolen tunnin leikkisän kuvaustuokion sisätiloissa ja 5 kpl käsiteltyjä kuvia digitaalisessa muodossa. Soveltuu myös jo vähän isommille vauvoille, esim. puolivuotiskuvaukseen.
Mahdollista ottaa myös valokuvaajan valitsemassa miljöössä! 🙂

Lapsi-, sisarus-, perhe- tai odotusajankuvaus                                  199,00
Studiossa tai miljöössä                                                                                    

Ikuista odotusaikasi, lapsesi tai vaikka koko perheesi yhdessä!
Hinta sisältää noin tunnin mittaisen kuvauksen ja 12 kpl käsiteltyjä kuvia digitaalisessa muodossa. Kuvausajassa voimme ottaa kuvia sekä lapsista, sisaruksista ja perheestä.

 

Dokumentaarinen perhekuvaus                                    299,00                                          

Haluaisitteko kutsua minut kotiinne kyläilemään ja ikuistamaan arkeanne? Leivotaanko yhdessä pullaa? Tai lähtisimmekö yhdessä vaikkapa pienelle metsäretkelle?
Paketti sisältää noin 2 tunnin kuvauksen ja runsaan määrän kuvia digitaalisessa muodossa.

Vastasyntyneen/vauvan kuvaus                                                                               299,00

Tuoksuuko kotonanne vastasyntyneen tuoksu ja haluaisitte ikuistaa tuon  ainutlaatuisen pikkutuhisijan kuvamuistoiksi?
Hinta sisältää kuvauksen suunnittelutyön ja rauhallisen noin kolmen tunnin mittaisen kuvaustuokion, missä ei tarvitse turhia hoppuilla. Pidetään välillä taukoja ja tankataan turvallisuutta äidiltä, mikäli tilanne niin vaatii. Hintaan sisältyy 10 kpl käsiteltyjä kuvia digitaalisessa muodossa. Kuvauksessa on käytettävissä studion erilaisia rekvisiittoja: peittoja, liinoja, koreja, pantoja yms. Vastasyntyneen kuvaus toteutetaan mielellään 7-12 vrk ikäisenä, kuitenkin aina alle kahden viikon ikäisenä. Kuvaus voidaan toteuttaa joko studiolla tai omassa kodissanne.
Olen käynyt oman vauvani kanssa vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan kurssin ja olen myös imetystukiäiti, joten halutessasi saat kysellä kuvauksen ohessa vertaistuellisia vinkkejä näihin liittyen. Autan mielelläni jos vain osaan.

 

Henkilökuvaus

Muotokuvaus
Studiossa tai miljöössä                                                                                    229,00

Haluatko rippi- tai valmistujaiskuvat vai haluaisitko muuten vain otattaa itsestäsi tai läheisestäsi kauniit muotokuvat? Hinta sisältää tunnin mittaisen kuvaustuokion ja 8 kpl käsiteltyjä kuvia digitaalisessa muodossa.

Häät ja juhlat

Hääpotretit                                                                                                         257,00

Kuvaus voidaan toteuttaa joko studiossa tai miljöössä. Hinta sisältää kuvauksen suunnittelutyön, noin tunnin mittaisen kuvauksen, kuvausten jälkikäsittelyn ja 10 kpl valmiita digikuvia, kuvien käyttöoikeudet ja matkakustannukset Jyväskylän alueella.

 

Potretit ja vihkiminen                                                                                      529,00

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelutyön ja suunnittelupalaverin hääparin kanssa, potrettikuvauksen joko studiossa tai miljöössä, vihkimisen kuvauksen, kuvien jälkikäsittelyn, runsaan määrän tapahtumakuvia sekä 10 kpl valmiita potrettikuvia, kuvien käyttöoikeudet ja matkakustannukset Jyväskylän alueella. Kuvat saa itselleen digitaalisessa muodossa.

Potretit, vihkiminen ja 4 tuntia kuvausta                                                   827,00

Hinta sisältää kuvauksen suunnittelutyön ja suunnittelupalaverin hääparin kanssa, potrettikuvauksen joko studiossa tai miljöössä, vihkimisen kuvauksen ja 4 tuntia juhlakuvausta. Hintaan sisältyy kuvien käsittelytyö sekä 10 kpl valmiita potrettikuvia ja runsas määrä tapahtumakuvia, bensakorvaukset Jyväskylän alueella ja kuvien käyttöoikeudet. Kuvat saa itselleen digiversioina.

                     

Dokumentaarinen juhlakuvaus                                                                    247,00

Syntymäpäivät, ristiäiset, rippijuhlat, ylioppilasjuhlat, polttarit, babyshowerit… Lista on loputon, sillä aina on syytä juhlaan!
Hintaan sisältyy kahden tunnin dokumentaarinen kuvaus sekä runsas määrä valmiita kuvia digitaalisessa muodossa.
Halutessanne voimme sisällyttää kuvaukseen myös potrettikuvauksen juhlapaikalla. Potrettikuvista teen nettigallerian, josta voitte valita mieluisenne käsiteltäväksi hintaan 15€/kpl.

 

Eikö hinnastosta löytynyt juuri sinulle sopivaa pakettia?
Otahan yhteyttä ja pyydä tarjous!
paula.latva-aho@innoverkko.com