Kids & Pets messut 2018

on

Blogissa on ollut viime aikoina kovin hiljaista. Kuvauksia on kyllä ollut, mutta en ole saanut aikaiseksi laittaa niistä myös tänne puolelle kuvia näytille.
Alkuvuosi oli aika raskas, joten silloin tuli hoidettua oikeastaan vain kaikki pakolliset työjutut pois alta. Siksi täälläkin oli pitkä tauko.

Yksi suuria tapahtumia työpuolella oli maaliskuun lopussa Jyväskylän Paviljongissa olleet Kids & Pets messut. Osallistuimme sinne valokuvaaja- ja graafikko työkaverini Sonja Matilaisen kanssa yhdessä. Työskentelemme molemmat INNOtyöverkko Osuuskunnassa ja sen ansiosta osallistuminen messuillekin oli paljon helpompaa. Hienoa, kun on suuri joukko ihmisiä taustatukena ja tarjoamassa neuvoja ja apuja aina, kun sitä tarvitsee! Työntekijän roolissa tuntuu myös paljon helpommalta tehdä tätä juttua kuin, että olisi yksin yrittäjänä.

Messujen valmistelussa meillä sujuikin monia kiireisiä hetkiä oikeastaan koko alkuvuoden ajan ja olihan se kovin jännittävää valmistautua ensimmäistä kertaa messuille! Tapahtuma sujuikin oikein hyvin ja minikuvaukseen osallistui mukavasti porukkaa! 🙂 Tapahtumassa oli myös arvonta ja arvonnan voittajalle on ilmoitettu voitostaan. Muille arvontaan osallistujille ja jälkimarkkinointiin suostujille on mahdollisesti luvassa jotain pieniä tarjouksia tässä lähiaikoina. 😉 Kunhan vain saan aikaiseksi laittaa sähköposteja tulemaan…

Mutta nyt varsinaiseen aiheeseen eli tietysti tässä olisi jonkin verran kuvasaldoa minikuvauksesta.
Miten ihania kohtaamisia siellä olikaan! ❤

Ihanaa toukokuuta! ❤

Terkuin,
Paula & Sonja

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s