Ihan ihka oma koti

on

Helmikuussa meillä on ihan ihka oma koti.
Se on meille ihan täydellinen pikkukoti. ❤

Kaupunki pysyy samana, mutta alue vain hieman vaihtuu. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun muutamme saman kaupungin sisällä toiseen asuntoon. Kaikki muuttomme on nimittäin tähän saakka tapahtunut kaupungista toiseen ja olleet tosi suuria muutoksia koko elämässä. Uusi koti, kaupunki, ihmiset ja työpaikka. Tällä kertaa olemme kyllä niin mieltyneitä tähän Jyväskylään, että on ihanaa jäädä tänne ja asettua aloilleen. Koskaanhan ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä meillä on oikein hyvä täällä.

Koti on rivarikolmio järven läheisyydestä omalla pienellä pihalla. Kodin läheisyydessä on mukavasti metsää, joka on koiraihmisille oikea siunaus ja asuinalue vaikuttaa ainakin näin ensivaikutelmalta aivan ihanalta. Kyllä tästä asiasta on oltu niin innoissaan, ettei ole oikein vielä uskaltanut asiaa hehkuttaakaan ennenkuin kauppakirja on allekirjoitettu ja asia on sataprosenttisesti varmaa. Onhan tämä elämässä taas näitä suuren suuria ihania tapahtumia! Kyllähän sitä omaa kotia kauan etsittiinkin. Kannatti nähdä vaivaa sen eteen.

Usein elämän suurimpana päivänä pidetään hääpäivää. Kun se on juhlittu, tulee tyhjyys. Sitä päivää on odotettu, valmisteltu ja sitten se on hetkessä ohi.
Hääpäivä on mielestäni kuitenkin vasta alku koko tarinalle. Sen jälkeen seuraa paljon paljon ihania asioita ja vielä suurempia päiviä. Jokaisella parilla on omat elämän suunnitelmansa. Toisille ne suuret päivät ovat oman kodin hankinta, lemmikin hankinta, matkustaminen, suuren haaveen toteuttaminen, lasten saaminen, lasten suuret merkkipäivät ja saavutukset, kultahääpäivä tai mitä ikinä se sitten onkaan. Ihania tapahtumia, joita koetaan ja jaetaan yhdessä sen elämänkumppanin kanssa.

Parisuhde on yhdessä kasvamista ja rakentamista.
En malta odottaa, että me pääsemme helmikuussa rakentamaan elämäämme uudessa ihanassa kodissa.

 

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s