Vitamiinipommit

DSC_0113leima

Eipä se varmasti ketään yllätä, että marraskuu on tosi kurja kuukausi. Vaikka kuinka yrittää syödä vitamiineja ja harrastaa liikuntaa, vie silti tämä pimeys voiton ja saa olon tosi väsyneeksi. Lohtua tuo onneksi se, että näin loppukuukaudesta voi jo hyvillä mielin alkaa odottaa joulua, laittaa jouluvalot ja kuunnella joululauluja.

Kuvauksissa voi kuitenkin hetkeksi unohtaa ulkona vallitsevan sateisen ja loskaisen sään. Sisäkuvauksiin voi näin talvisin kehitellä hieman jopa jotain väriäkin. Ja toisaalta valkoinen tausta sopiikin juuri hyvin tähän vuodenaikaan tuomaan valoisuutta.

Näiden tyyppien iloiset ja värikkäät kuvat on ihan kuin vitamiineja. Niiden katselu saa olon kyllä pirteäksi ja hyväntuuliseksi. Tosin olihan nämä sisarukset kyllä itsekin varsinaisia vitamiinipommeja! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s