Yksivuotiaat herrasmiehet

on

Olen kohdannut varsinaisia hurmureita viime aikoina. Heidän kanssaan toimiessani on kyllä sydän meinannut aivan pakahtua ihastuksesta ja ilosta. Ja se tunne, kun käsittelee heidän kuviaan ja naama on vaan jatkuvassa hymyssä heidän kuviaan ja ilmeitään katsellessa. Niin suloisia ja eläväisiä pikkumiehiä. ❤

Kuvauksissa on kiva kokeilla erilaisia kuvauspaikkoja ja ideoita. Pyrin kyselemään aina asiakkaiden toiveita kuvausten suhteen tai perheen mielenkiinnon kohteita, jotta osaisin ikuistaa kuvista juuri sellaisia heidän näköisiään muistoja.
Esimerkiksi tämän pikkumiehen iskä oli kalamiehiä ja suunnitellut vievänsä poikansakin usein kalaan. Siitä nappasinkin idean kalastus- ja veneilyaiheisiin kuviin. Mukana kuvauksissa oli myös heidän valloittava koiransa. Voi mitkä ihanat kaverukset he oikein olivat! ❤
Mieheni työpaikalta löysimme ideaan loistavasti sopivan pienen kuljetuslavan, jota hioimme hieman sileämmäksi. Anopin varastoista nappasin puolestaan vanhan kankaan, joka sopi mielestäni loistavasti purjeeksi. Ja kiitos ystäväni ompelutaitojen, tuli purjeesta ihan täydellinen! 🙂 Lauttaa voi siis käyttää jatkossakin rekvisiittana kuvauksissa sekä sisällä että ulkona.

DSC_0858leimaDSC_1057leima

Pidän myös siitä, että osa asiakkaista toivoo studiomaisempia sisäkuvia. Niissäkin on mielestäni ihan oma tunnelmansa. Osan mielestä studiokuvaukset on tylsiä, mutta eihän niiden tarvitse olla. Rekvisiitassakin voi käyttää mielikuvitustaan. Sisällä kuvatessa ei ainakaan tarvitse yhtään miettiä, että mitäpäs jos sataakin vettä, räntää tai pieniä ukkeleita. Hällä väliä, meillä on siitä huolimatta hauskaa! 🙂 Studiota minulla ei tällä hetkellä ole, mutta näitä sisäkuvauksia olen järjestänyt omassa pienessä kodissani. Tilat ovat toki rajalliset, mutta turhat paineet pois. Hieman luovuutta ja lapsenmielisyyttä vain kehiin!
(Mutta jos jollakin on vinkata sopivasta studiotilasta, niin otan mielelläni kyllä vastaan.)

DSC_9516(2)leima

Yhtenä uutena kuvauspaikkana kokeilin tämän perheen kanssa Savutuvan Apajan aivan uskomatonta piha-aluetta. Perheen toiveena oli saada jonkinlaista maalaismiljöötä kuvauksiin ja uskon, että tässä tapauksessa se toteutui mitä parhaimmalla tavalla! Suuren suuret kiitokset vielä Savutuvan Apajan henkilökunnalle ystävällisestä palvelusta ja piha-alueen lainauksesta! ❤

DSC_0389leima

DSC_0578rajattuKävin myös kuvailemassa Vimpelissä tämän pikkumiehen 1-vuotiskuvia. Siellä kuvailimme hänen mummulassaan Lappajärven rannoilla. Hän oli saanut lahjaksi aivan upean auton, joka tietysti otettiin rekvisiitaksi mukaan kuviin. Olipas mukava kuvailla siellä kotiseudullakin. 🙂

Kerroinko jo, että taidan tosissani tykätä tästä hommasta? ❤

DSC_9821leima.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s