Kuvaus kotistudiossa

on

DSC_7412leima

Aika moni on tiedustellut omistanko studiota.
Minulla ei valitettavasti ole käytössäni oikeata studiota. Tällä hetkellä omistan kuitenkin pari käsisalamaa, joilla olen pystynyt toteuttamaan ”studiomaiset” kuvaukset omassa 57 neliön kodissamme, mikä on taipunut kyseiseen tarkoitukseen yllättävän hyvin. 🙂
Olen aina asetellut kuvauspaikan ja salamat jo valmiiksi, jotta asiakkaan saapuessa voimme vain aloittaa suoraan kuvauksen. Taustakankaita en tällä hetkellä omista, joten taustana on toiminut valkoinen seinä, jota olen välillä elävöittänyt erilaisin koristein.
Lavastuksessa vain mielikuvitus on rajana. 🙂

Kuten monista kuvistani onkin voinut päätellä, omistamme koiran labradorinnoutaja Saran. Sara on hyvin lempeä ja ystävällinen, joskin hieman innokas uusia tulijoita kohtaan. Hän on kuitenkin pysytellyt kuvausten ajan poissa jaloista ja majaillut usein tuolloin makuuhuoneessamme (luultavasti sängyssämme ilman lupaa). Allergikoille kotiimme kuvaukseen tuleminen voi olla kuitenkin haastavaa.

Asiakkaan toiveesta olen myös mennyt heidän kotiinsa kuvaamaan. Niin halutessanne käsisalamat kulkeutuvat siis näppärästi mukanani ja voimme järjestää kuvaukset omassa ”kotistudiossanne”. 🙂

Olkaahan rohkeasti yhteydessä, mikäli tällaiset kuvaukset kuulostavat juuri teidän jutulta!

Nämä esimerkkikuvat on otettu asiakkaan kotona.

Terkuin,
Paula

DSC_7386leima

DSC_7424leima

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s