Juhlan täyteinen viikonloppu

Viime viikonloppu oli täyttä juhlaa! Olimme Etelä-Pohjanmaalla vierailemassa perheidemme luona ja juhlimassa serkkupojan häitä, siskon kolmekymppisiä sekä tietenkin myös äitienpäivää. Vatsat olivat siis täynnä herkullista ruokaa ja suussa sulavia leivonnaisia. 🙂

Sunnuntaina ennen lähtöämme oli käytettävä auringonpaiste hyväksi ja otettava muutama kuva kummitytöstä, josta onkin tullut yksi luottomalleistani kameran edessä. Kummityttö oli vielä pukeutunut minun lapsuuden aikaiseeni siniseen kukkamekkoon. Muistan kuinka isosiskoni kanssa meillä oli samanlaiset mekot ja kuljimme niissä yhdessä. Aika nostalgista. ❤

Ihanaa alkuviikkoa! 🙂

Terkuin, 
Paula

DSC_3862DSC_3849DSC_3787mv (2)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s